Östgöta Open med KM 2024

Årets kombinerade Öppna event och klubbmästerskap inträffar den 5 oktober, traditionsenligt i Vidingsjö. Var med och tävla i gång- eller cykelklassen!

Alla turfare kan delta gratis i det öppna eventet, och får en eventmedalj i appen. De som senast den 2 oktober anmäler sig nedan, och antingen betalar 50 kr eller är medlemmar i Turf Östergötland, får även en liten goodiebag, tävlar om prisbordet, samt sitt nick i namnet på en zon. Medlemmar i Turf Östergötland deltar dessutom i klubbmästerskapet med egen resultatlista och fina vandringspris.

Betalningarna på 50 kr swishas till 123 432 77 48, med meddelande “Öppet event: Ditt_turfnick”. Alternativt så kan du bli medlem [här].

Datum och tider
Tävlingsdag är den 5 oktober 2023.

Tider för de olika heaten är:

  • Gångklassen: 11.00 – 12.00
  • Cykelklassen: 12.01 – 14.00

Prisutdelning:

  • Gångklassen: 12.30
  • Cykelklassen: 14.30

Tävlingssekretariatet öppnar kl. 10.30.

Samling & Start
Tävlingen har sin utgångspunkt från Vidingsjö motionsområde i Linköping. Det finns tillgång till duschar och toaletter där, samt gott om parkeringar för de som kommer med bil. Med busslinje 1 eller 17 från resecentrum sker avstigning vid hållplatsen Hässlegatan.

Tävlingssekretariat
Tävlingssekretariatet finns vid turfzonen ”Vidingzon” och öppnar en halvtimme innan start.

Säkerhet
Allt tävlande sker på egen risk. Tävlingssekretariatet kommer vid tävlingsdagen ha ett telefonnummer för den som behöver hjälp. De tävlande i cykelklassen ska använda cykelhjälm.

Elcykel och elscooter
För att alla deltagare ska kunna tävla på samma villkor får elcykel eller elscooter inte användas vid eventet.

Den som på grund av funktionsnedsättning enbart kan använda elcykel, elscooter eller annat eldrivet fordon för att kunna delta vid eventet, kan ansöka om dispens från förbudet att använda elcykel. Skälen för ansökan ska anges. Ansökan om dispens görs till turfostergotland@gmail.com innan tävlingens start.

Övrigt
Kvällen avslutas som vanligt på Pitcher’s i Linköping, Ågatan 57, drop-in efter kl 18. Alla är välkomna!

Alla deltagare uppmanas att kontinuerligt och senast innan start se över detta inlägg igen, då mer information och ändringar kan komma att presenteras.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*